Produse noi

Traeumeland Categoria nu contine niciun produs

Subcategorii

 • Saltele patut 120 x 60 cm

  Saltelele pentru patut Traeumeland sunt confectionate in Austria, din materiale atent selectionate, si ofera conditii optime pentru o pozitie corecta in timpul somnului. Saltelele sunt potrivite pentru patuturi cu dimensiunea de 120 x 60 cm.

 • Saltele patut 140 x 70 cm

  Saltelele pentru patut Traeumeland sunt confectionate in Austria, din materiale atent selectionate, si ofera conditii optime pentru o pozitie corecta in timpul somnului. Saltelele sunt potrivite pentru patuturi cu dimensiunea de 140 x 70 cm.

 • Perne gravide si alaptare

  Perna pentru gravide poate fi folosita atat de catre mama, cat si de catre bebelus: pentru odihna mamei, pentru alaptare, pentru joaca bebelusului, pentru ca bebelusul sa invete sa stea in sezut. Perna pentru gravide este perfecta pentru somn, relaxare sau odihna si face ca dormitul pe o parte (recomandat in timpul sarcinii) sa fie mult mai confortabil.

 • Saci de dormit

  Sacii de dormit pentru copii Traeumeland sunt confectionati din bumbac de calitate superioara, cu broderie aplicata, fiind disponibili in mai multe variante de culoare si grosime, ceea ce-i recomanda pentru utilizarea pe toata perioada anului.